Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός των Τριών Ιεραρχών παρουσία του Επισκόπου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας Στρασβούργου.
Μετά το πέρας της πανηγυρικής θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει  κοπή της βασιλόπιτας καθώς και μια μικρή τελετή από μαθητές του ελληνικού σχολείου για τους Τρεις Ιεράρχες.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον επίσημο εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:30 – 11:50 Πανηγυρική θεία λειτουργία παρουσία του Επισκόπου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

11:50 – 12:15 Κοπή βασιλόπιτας - Μαθητές του ελληνικού σχολείου Στρασβούργου θα μιλήσουν για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων.


Από τις 12:30 και μετά εορταστικό πρόγραμμα με ελληνική μουσική, τραγούδι και φαγητό στην Salle Paroissialle de l’église du Christ Ressuscité στην Esplanade (5 λεπτά από την ελληνική εκκλησία δίπλα στις φοιτητικές εστίες Paul Appell). Το φαγητό θα ετοιμάσει το ελληνικό εστιατόριο «Καλημέρα» (menu παιδικό 10 ευρώ, φοιτητικό 15 και ενηλίκων 20 ευρώ). Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλείστε να κάνετε κράτηση στην κ. Νικολέτα Αρχοντή μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στο τηλέφωνο 0633826583.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ ΜΑΙΟΥ 2024

  Μέσα στις αναγραφόμενες ώρες συμπεριλαμβάνονται και οι προφορικές εξετάσεις. Καλή επιτυχία!