Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ολοκλήρωση διεξαγωγής Εξετάσεων Πιστοποίησης της ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ 2019 – Εξεταστικό Κέντρο Στρασβούργου


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις για την Πιστοποίηση της ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ 2019 που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στο Στρασβούργο.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έχοντας την στήριξη και τη συνδρομή όλων των μελών του κατάφερε να διεξάγει με απόλυτη επιτυχία τις Εξετάσεις για την Πιστοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας δίνοντας την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος των μαθητών που φοιτούν στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Στρασβούργου να συμμετάσχουν σε διαδικασίες αξιολόγησης και πιστοποίησης της ελληνικής γλώσσας.
Στις εξετάσεις,  που έλαβαν χώρα στις 21, 22 και 23 Μαΐου 2019,  στο Εκπαιδευτικό Κέντρο «Cultural Center Saint Thomas»,  πήραν μέρος συνολικά 33 μαθητές όλων των επιπέδων αποκτώντας μια σημαντική εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά εμπειρία.
Στο σημείο αυτό, ως υπεύθυνη της Επιστημονικής Επιτροπής των Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη της  Επιτροπής  για την σημαντική και ανιδιοτελή συνεισφορά τους. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους γονείς των μαθητών που στήριξαν και συνετέλεσαν, με την ενεργή συμμετοχή τους, στην επιτυχία της οργάνωσης των Εξετάσεων.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε και τις ευχαριστίες μας στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, επίσημο φορέα του Υπουργείου Παιδείας της χώρας μας, για την πολύ καλή κεντρική οργάνωση των εξετάσεων, πράγμα που συνεπάγεται τόσο την ομαλή διεξαγωγή τους όσο και τη σημαντική συνδρομή της ανόδου του κύρους και της αξιοπιστίας της αξιολόγησης της Ελληνικής Γλώσσας.  



                             Καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψηφίους!!!